– Aanbod –

 

Samen werken aan uw identiteit!

 

Ontwerpen van logo's & huisstijlen

Het doel van een logo is herkenning, vertrouwen en beleving. Een logo is een grafische uiting, die met een bedrijfs- of productnaam geassocieerd wordt. Het is niet alleen een visuele afbeelding, het weerspiegelt uw bedrijf, product of dienst en is de blikvanger voor uw klanten. Het logo maak ik in overleg met u, op deze manier weet u zeker dat het logo voor u helemaal naar wens zal zijn. Het affiche van uw bedrijf of product!

De huisstijl is gebaseerd op de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Het is voor uw doelgroep de eerste kennismaking met uw bedrijf. Een aansprekende huisstijl vergroot uw herkenbaarheid en levert een positieve bijdrage in de beeldvorming van uw bedrijf. Een professionele en complete huisstijl is doorgevoerd in alle uitingen van uw bedrijf, zoals het logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes enzovoort. U kunt verwachten dat al uw wensen in goed overleg worden uitgevoerd.

 

 

Wat heb ik nog meer te bieden.

 

Kaarten, uitnodigingen & flyers

De geboorte van uw kind, uw bruiloft, opening of ander feest begint met een unieke kaart, uitnodiging of flyer. Met uw ideeën en mijn creativiteit komen we tot een bijzonder ontwerp.

Website's

Tegenwoordig kan uw bedrijf echt niet meer zonder professionele website. Ik verzorg dit voor u, van het registreren van domeinnaam tot het ontwerpen van de website. Natuurlijk gaat ook dit in goed overleg met u, zodat de website voldoet aan uw wensen en de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt.

Fotografie

Heeft u interesse in een portret- of familie fotoreportage? Wij zorgen samen dat het een dierbare herinnering wordt. Of de fotoreportage nu thuis, op het strand, in het bos of in de stad plaatsvindt, het wordt iets bijzonders. De foto's worden bewerkt en kunnen worden aangeleverd in een mooi album. Daarmee gaat de herinnering nooit verloren. Vanzelfsprekend kunt u de foto's ook naar gelieven nabestellen.

® KRdesign 2017

 • ...

  Karen Radema

  Grafische ontwerper

  Zoekt u een logo, website of huisstijl dan bent u bij mij aan het juiste adres. Middels gesprekken vooraf kijken we samen waar de wensen liggen en ik maak daar een mooi  resultaat van.

   

  Van idee tot eindproduct!